top of page

NEkončíme, rozširujeme sa!

Milí priatelia,

možno aj k Vám sa dostali zaručené informácie ako najmodernejšia martinská poliklinika končí, ako tá a tá doktorka/doktor ide preč, alebo že z našej budovy bude domov dôchodcov. VŠETKO SÚ TO NEZMYSLY.


Nekončíme, naopak, rozširujeme sa

Od začiatku sme priniesli množstvo nových ambulancií a ako poskytovateľ sme otvorili novú všeobecnú ambulanciu pre dospelých, všeobecnú ambulanciu pre deti a dorast, dermatovenerológiu a neurológiu. Už čoskoro spustíme registráciu, do Vami želanej, novej gynekologickej ambulancie. Čoskoro spustíme tiež nový neurologický stacionár a chystáme sa aj na doplnenie o EEG a EMG. Môžete sa rovnako tešiť na moderné priestory, vysokú odbornosť personálu, objednávanie na presný čas a podobne.


Prečo ľudia šíria nezmysly?

Keď chcete veci meniť, tak sa ozýva veľa neprajníkov alebo zástancov starého režimu. Zvykol som si na hádzanie polien pod nohy, ale určite ho nebudem tolerovať. Rozhodol som sa, že Vás budem pravidelne informovať o dianí v našej / Vašej MojejPoliklinike. Budete mať informácie priamo od nás bez toho, aby sa k Vám dostávali klamstvá alebo polopravdy.


Ing. Michal Hedera

majiteľ a riaditeľ MojaPoliklinika Bottova


680 views0 comments
bottom of page