top of page

TEST: Kedy zmeniť všeobecného lekára?

Rozmýšľate aj Vy nad zmenou všeobecného lekára a nie ste si istý či tak urobiť? Máme pre Vás test a radu ako postupovať.


Zmena všeobecného lekára nie je jednoduché rozhodnutie, ale tak to už pri téme zdravie býva. Veľa z Vás váha a uisťuje sa, že to u Vášho aktuálneho lekára nie je až také zlé. Doba pokročila a aj zdravotníctvo je už v 21. storočí. Skúste sa otestovať a odpovedzte úprimne na tieto otázky:


· Máte pocit, že má lekár na Vás dostatok času?

· Ide Váš lekár s dobou a stále sa vzdeláva a je aktívny?

· Sú priestory ambulancie a čakáreň adekvátne k 21. storočiu?

· Máte možnosť s ambulanciou komunikovať aspoň emailom?

· Viete sa u lekára objednať online alebo na presný čas?

· Viete sa do ambulancie dovolať keď potrebujete?

· Ambuluje Váš lekár aj v poobedných hodinách?

· Robí Vám lekár pred nasadením antibiotík CRP vyšetrenie?


Ak ste si aspoň na jednu otázku odpovedali NIE, tak je čas zmeniť Vášho všeobecného lekára.


Vieme, že rozhodnutie zmeniť lekára nie je jednoduché. Treba si však uvedomiť, že zmena lekára je bežná aj niekoľkokrát za život a nie je nutné sa jej obávať.


Dajte nám dôveru a registrujte sa do našej Všeobecnej ambulancie v MojaPoliklinika Bottova. Mladý a zároveň skúsený personál, moderné priestory, aktívna komunikácia online aj offline, objednávanie na presný čas a aktívny prístup k pacientovi si už dnes pochvaľuje takmer 1000 pacientov.


Staňte sa aj Vy súčasťou poskytovateľa zdravotnej starostlivosti, ktorý, nielen v Martine, ukazuje ako má vyzerať Všeobecná ambulancia pre dospelých v 21. storočí.




724 views0 comments
bottom of page